Главная » 2013 » Декабрь » 2 » Зупиніть знищення Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва!!!
23:16
Зупиніть знищення Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва!!!

Зупиніть знищення Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва!!!Єдиний в Україні театр опери і балету для дітей та юнацтва тривалий час знаходиться під загрозою знищення через особисті амбіції директора Департаменту культури КМДА Зоріної Світлани Іванівни!

Колектив театру висловив недовіру незаконно призначеному художньому керівникові Троїцькому В.Ю. і вимагає:

  1. Скасувати наказ про незаконне затвердження В.Ю. Троїцького художнім керівником КМАТОБ для дітей та юнацтва.
  2. Провести конкурс на посаду художнього керівника Театру.
  3. Припинити будь-який тиск на колектив Театру, а саме: скорочення штату працівників, перепрофілювання та реформування Театру, зазіхання на будівлю Театру у будь-якому вигляді, заборону на гастролі тощо.

 

Олександре Павловичу! Ви особисто відповідальні за діяльність або бездіяльність ваших підлеглих. Зупиніть неправомірне втручання очільника Департаменту культури КМДА у творчу та господарську діяльність Театру!

Якщо місто Київ не в змозі дозволити собі утримання єдиного в Україні театру опери і балету для дітей та юнацтва, просимо повернути Театр до державного підпорядкування, щоб на майбутнє не повторилася подібна ситуація.

для голосования в пользу театра перейдите по ссылке: http://www.change.org/ru/петиции/зупиніть-знищення-київського-муніципального-академічного-театру-опери-і-балету-для-дітей-та-юнацтва#share

Это важно. Подпишете? Вот еще ссылка:

http://www.change.org/ru/петиции/зупиніть-знищення-київського-муніципального-академічного-театру-опери-і-балету-для-дітей-та-юнацтва?share_id=yoOqDZPvEY&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

Категория: Общие | Просмотров: 501 | Добавил: NeekZ